Friday, November 25, 2011

Magi

Jag kommer från Kroatien. Men bor i Göteborg. Varje dag går jag på promenad. När jag kommer till Drottningplatsen sitter hon där. På en sten. Den vackraste av kvinnor. Jag älskar stora kvinnor. Hon sprider en värme omkring sig. Alla verkar titta på henne. Jag tror det kallas aura. Jag kan inte stoppa mig. Måste gå dit. Fram till mina drömmars kvinna. Jag säger att hon är fantastiskt fin. Hon tittar upp från sin telefon och ser på mig med sina ögon fulla av glädje. Tackar och skrattar. Åå detta skratt! Det är som änglasång.
Jag måste fortsätta berömma hennes utseende. Hon blir lite blyg men det klär henne. Hon ska träffa vänner. Är från Stockholm. Så klart! Jag vet att kvinnorna är vackrare i Stokholm. Jag vill bjuda henne på allt jag har men föreslår middag. Hon avböjer vänligt. Hon är så vänlig. Öppen. Varm. Vacker.
Hon förtrollar mig. Jag kan inte slita mig från henne. Måste få ta på denna underbara kropp. Hon låter mina händer vara när jag lägger dom på hennes lår.
-Varför är du så magic to me?
Det är vad som kommer ur mig. Och jag måste upprepa det igen.
Hon säger att hon inte vill ha pojkvän när jag frågar varför hon är ensam. Jag kan inte förstå det. Men så säger hon att hon vill ha flickvän.
Mitt huvud bränner.
När jag inte kan sluta ta på henne blir hon arg bakom leendet.
Jag förmår slita mig därifrån.
Ser tillbaka. Denna vackra fyllda kvinna. Hon förstår inte hur vacker hon är.

1 comment: