Tuesday, January 3, 2012

Krabat

Tja!
Jag heter Krabi och är krabba. Skulle säga att jag är i mina bästa år. Snyggt smäckert skal, stora imponerande klor. Kan inte bli bättre!
Varje kväll hänger jag och polarna nere på club seaside. Det är där alla slinkiga havskräftor håller till. Deras långa stjärtar är helt outstanding! När dom små läckerbitarna svassar in i stim blir vi grabbar helt sjövilda.
Igår gick vi bananas! Öh nä, nu ska jag inte snacka landkrabbska. Jag menar så klart inte bananas utan seacucumbers.
Caroline är ny i viken och så galet korallvacker. Rundare ögon har jag aldrig sett. Och färgen på hennes skal ska vi inte ens prata om!
Jag sneddade fram till henne, nöp henne lite i klon och sa:
-Tjena spättan! Står du här och remouladsås.
Vi fick sån grym kontakt. Har aldrig upplevt sån kemi tidigare, trots att jag gängat en elektriks ål på en mycket blöt fest en gång. Asså, det här var magiskt!
Men mitt i trevligheterna dyker Laban Lobster upp.
-Åhå ser man på. En liten krabat som tror han fått min fjälla på kroken, säger han överlägser och lägger ett ben runt Caroline.
- Äh ge dig Laban! Jag har ju sagt att jag inte gillar din översittarstil. Caroline vrider sig ur hans grepp och ställer sig på min sida.
- Gälar också! Menar du att du väljer ett bottennapp före mig, skriker han ursinnigt.
Vi lämnar Laban och slår oss ner. Tar varsin breezer.
Efter flera timmar lämnar vi seaside klo i klo. Jag kan skymta Laban stå och limma på en blek liten räka. Jag ler, tänk vilken fiskarlycka! Caroline är min egna delikatess!!

1 comment: